Bijbelstudieserie DUS WIJ ZIJN

Bijbelstudieserie DUS WIJ ZIJN

Over de titel van studieboekje 'Dus wij zijn'
Gijs Lammerts van Bueren heeft in 2011 een studieboekje geschreven over onze verbondenheid met IsraŽl. De titel van dit boekje is 'Dus wij zijn' naar de titel van het boek 'Dus ik ben'. Lees hier meer over de achtergrond van de titel. 

Opzet van de studies
Deze studies zijn geschreven voor persoonlijke bezinning en voor gebruik in kringen of gespreksgroepen. Lees hier meer over de opzet van de studies. 

Recensies
'Wat een verademing: een studieboekje over identiteit, dat niet alleen op het 'ik' is gericht maar in de 'wij-vorm' durft te denken. Want het gaat om ůnze identiteit als volk van God, als gemeente van Christus en niet alleen om mŪjn identiteit als persoonlijk christen.'
Ds. Hans Eschbach predikant/directeur Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk in Nederland. 

'Dit boekje is een schot in de roos! Identiteiten zijn vandaag de dag moeilijk te vinden en moeilijk vast te houden. Christenen hebben hun identiteit in Christus, zowel naar het verleden toe als naar de toekomst. Deze studies nemen ons mee om die identiteit en geschiedenis te vinden. Van harte aanbevolen.'
Dr. Henk Bakker, docent aan de Christelijke Hogeschool Ede, het Baptisten Seminarium en de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Voorbeeldstudie
Klik hier voor een voorbeeldstudie. 

Inhoudsopgave
Voor de inhoudsopgave, klik hier.